Wishlist

From MakerSpace Leiden
Revision as of 10:52, 7 September 2020 by BartV (talk | contribs)
Jump to: navigation, search

Aanwijzingen

Add small things below.

If you want to propose/rally people to buy something bigger - consider making a page along the lines of the NewThingProposal example.

Graag naam, reden, en datum toevoegen! (tip: Met ~~~~ kan ondertekenen "automagisch"). Dan weten we wie het gevraagd heeft of naar wie het moet.

Zie ook Overleg:Wishlist voor toelichtingen op sommige items.

Een link of (HBM-) bestelnummer maakt het eenvoudig om zaken direct (mee) te bestellen.

Zie deze pagina met documentatie over leveranciers voor mogelijke plekken om te bestellen.

Wishlist

Wat Waarom Wie & Wanneer
Labelwriter, of iets waarmee we duidelijke instructies op apparaten e.d. kunnen plaatsen die vocht/vuil bestendig zijn. Of goede labels voor de huidige ? Zie Rhino labelsDe Dymo vanmiddag getest. Deze doet het nog goed op het laatste stukje wat in cartridge zat. Ding lijkt verder prima te werken en lijkt ook een aansluiting te hebben om aan computer te hangen. Dus lijkt een prima oplossing, voor een enkel label ding pakken, snelstart gids lezen, tekst intikken en op print drukken. Voor veel labels ding aan computer hangen. Wat nodig is, is een goede voorraad cartridges. Zoals op de wiki pagina van de Dymo as aangeven. In de stad duur, online bij 12voor de helft van het geld. Ik stel voor om een voorraadje van op de wikipagina genoemde IND's te kopen, die hebben een echt goede lijmlaag en dan gewoon de zwart op wit uitvoering (en dan niet de goedkope eigen merk nock off, maar gewoon de real Dymo stuff) en dan vooral de brede maten. Dymo tape maten zijn imperial, je komt dan uit op ½. ¾ en 1 Inch resp ca. 12, 19 en 24 mm. Als we per maat drie cartridges kopen dan zijn we bij 123inkt.nl ca € 124,50 kwijt en kunnen we voorlopig weer naar harte lust overal labels op plakken, die er niet na een week weer op d grond liggen. BartV (overleg)

stand-alone of op de nog te installeren PC (Mac mini?) Ronald
voorraad boren; 11mm, 11.5mm HBM, setje van 5, omdat die ten tijde van Marcell's bestelling er niet waren DirkWillem (overleg) 7 mrt 2020 13:02 (CET)
Voor electronica hoek:2X IKEA Tertial met een V-tac 4000K 1200 lumen CRI>90 led-lamp (Zelfde als linker bench en deze bevalt goed)

Lang stekkerblok (10 - 12 aansluitpunten) , zonder schakelaar voor meetapparatuur boven rechter bench. Goede kwaliteit, geen goedkope rommel die bij enige belasting gaat smelten

Tafel stekkerblok met schakelaar (minimaal 6 aansluitpunten) voor soldeerbouten op rechter bench.Goede kwaliteit, geen goedkope rommel die bij enige belasting gaat smelten

Rechter electronica bench heeft geen verlichting en te weinig aansluitpunten om apparatuur en elektrische gereedschap aan te sluiten. BartV (overleg) 2020-09-07


Verbruiksartikelen:

Is dat een verbruiksartikel???

Wat grotere dingen

Big wishes -- just to dream

Order status

Besteld - maar nog niet binnen

Door Henri:

 1. Torkrollen
 2. Handenwaszeep
 3. Aceton, wattestaafjes (wattenstaafjes zijn aangevuld Millie)
 4. Gekleurde stickers.
 5. Metaal zaagjes klein
 6. Wat tangen

Door DW:

 1. 5x boortapjes voor M3, M4 en M5.

Door Alex

 1. Metaaldraaibank clamps

Recent Aangekomen

 1. Nieuwe/vervangende boren 10.5 - 13mm via Marcel
 2. De ontbrekende C-clamps voor welding (HBM) via Jan.
 3. Perslucht slang haspel
 4. DRO maten en manual
 5. Vervangende houdertjes voor de DeWalt Impact drill/electric screwdriver
 6. Extra DeWalt slagboor / boormachine.
 7. Doosje Parallel plates/bars.